KREVET ATENA

KREVET ATENA

Kategorija: .
  • Opis
    Opis

Opis proizvoda

Snažan i moderan krevet Atena, neobičnog uzglavlja s pomalo boemskom rubnom doradom i vertikalnim linijama koje podsjećaju na dorske stupove. Boxspring krevet Atena jamči pouzdanost i čvrstoću, a svojim dizajnom naprosto oduševljava. U bazu kreveta ugrađena je visokokvalitetna džepićasta jezgra koja pruža sjajan oslonac madracu s džepićastom jezgrom i daje savršenu potporu kralježnici tijekom spavanja. Za površinsku udobnost zaslužan je nadmadrac s memory pjenom koja pruža osjećaj ugode i potpunog rasterećenja tijela te se oblikuje točno prema konturama tijela.

 

Baza kreveta u širini 140 cm dolazi iz jednog dijela, no u širinama 160 i 180 cm dolazi iz dva dijela radi lakše manipulacije, unosa i čvrstoće samog kreveta.

 

* Tkanina na prikazanom krevetu:  Meandor 9981

 

Svrha boxspring kreveta je trostruka: povećati visinu madraca kako bi se olakšao ulazak i izlazak iz kreveta, smanjenje trošenja madraca te stvaranje ravne i čvrste strukture na kojoj će ležati madrac. Slojevitost boxspring kreveta koja se sastoji od 3 elementa: baze s jezgrom (donjim madracem), madracem i nadmadracem, čini jedan krevetni sustav na kojem je spavanje u potpunosti drugačije iskustvo, a namještanje posteljine jednostavno i brzo.